Державна кваліфікаційна атестація з професії "кухар-кондитер"

Друк
Створено: Середа, 16 лютого 2022, 07:48
Перегляди: 247

kuhar75

14-15 лютого пройшла державна кваліфікаційна атестація у групі№ 75 з професії "Кухар-кондитер". Державна кваліфікаційна атестація включає: кваліфікаційну пробну роботу та письмову екзаменаційну роботу (творчу роботу, що її замінює). Пробна кваліфікаційна робота виконувалась з професії кондитер 3-го розряду (майстер виробничого навчання Денисенко І.А.) Учні успішно виконали поставлені перед ними завдання по виготовленню кондитерських виробів з різних видів тіста.

Захист дипломних та творчих робіт під керівництвом викладача Ровінської Л.А. показав ,що учні на достатньому рівні застосовують новітні форми і методи з технології приготування їжі та кондитерських борошняних виробів. Кваліфікаційна комісія врахувала результати виконання пробних кваліфікаційних робіт , захисту дипломних та творчих робіт,виробничі характеристики і винесла рішення про присвоєння здобувачам кваліфікаційного рівня «кваліфікований робітник» з набутих професій:кухар (4-й розряд),кондитер (3-й розряд).

 11023456789