8 грудня 2022 р в Благовіщенському професійному ліцеї відбулося засідання методичної комісії з професії «Кухар –кондитер» . Майстер Головко Л.Б. поділилася досвідом з удосконалення застосування самостійності проведення навчального процесу на уроках виробничого навчання. Розглянуто ряд інноваційних методів самостійності учнів, які впливають на позитивні результати і спрямовані на формування професійних умінь і навичок. Майстер виробничого навчання Черноводська А.Д. звітувала про навчання учнів групи КК -80 з професії «Кондитер третього розряду» за дуальною системою освіти. Члени методичної комісії розглянули детальну програму виробничої практики, яка проходитиме безпосередньо на підприємстві та впливатиме на скорочення розриву між теорією і практикою, освітою і виробництвом , що приведе до підняття якості підготовки кваліфікованого робітника, задовільнить вимоги регіонального ринку праці.