Засідання методичної комісії з професії «Кухар –кондитер».

Друк
Створено: П'ятниця, 09 грудня 2022, 15:36
Перегляди: 44

1    8 грудня 2022 р  в Благовіщенському професійному ліцеї відбулося засідання методичної комісії з професії «Кухар –кондитер» . Майстер   Головко Л.Б. поділилася досвідом з удосконалення застосування самостійності проведення навчального процесу на уроках  виробничого навчання. Розглянуто ряд інноваційних методів самостійності учнів,  які впливають на  позитивні результати  і спрямовані на формування професійних умінь і навичок.  Майстер виробничого навчання Черноводська А.Д. звітувала про навчання учнів групи КК -80 з професії «Кондитер третього розряду»  за дуальною системою освіти.  Члени методичної комісії розглянули детальну програму виробничої практики,  яка проходитиме безпосередньо на підприємстві  та впливатиме на скорочення розриву між теорією і практикою, освітою і виробництвом , що приведе до підняття якості підготовки кваліфікованого робітника, задовільнить  вимоги регіонального ринку праці.