Розклад занять група 85

Курс IV

Професія: "Кухар-кондитер"

Змішана  форма навчання

Класний керівник: Ровінська Лариса Аркадіївна

  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Дні

№ з/п пари

Назва предмету

Форма дистанційного навчання

Прізвище, ім’я, по батькові викладача

Понеділок

1-2  

 Технології  ресторанних послуг

Ровінська Л.А. 

https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl 

3 - 4

Технологія  приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства 

Ровінська Л.А.

 https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl 

5 -6 

 Технології  ресторанних послуг

 Ровінська Л.А.

 https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl

 7 -8

 Технологія  приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства 

Ровінська Л.А.

https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl  

Вівторок

 1 -2

 Технології  ресторанних послуг

  Ровінська Л.А. 

  https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl 

3 - 4

  Технологія  приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства 

Ровінська Л.А. 

 https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl  

 5 -6

 Технології  ресторанних послуг 

 Ровінська Л.А. 

  https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl 

 7 -8

 Технологія  приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства

 Ровінська Л.А. 

 https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl  

Середа

 

 1-2

 Технології  ресторанних послуг

  Ровінська Л.А. 

  https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl 

3-4

 Технологія  приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства 

Ровінська Л.А. 

 https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl   

 5-6

 Технології  ресторанних послуг

  Ровінська Л.А. 

  https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl 

 7-8

 Технологія  приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства

 Ровінська Л.А. 

 https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl  

Четвер

1-2

 

3-4

Виробниче навчання

Головко Л.Б

Чупрун Н.Ф

 5-6

 

7-8 

 

 

П’ятниця

 1-2 

   

3 - 4

 Виробниче навчання

 Головко Л.Б 

Чупрун Н.Ф

5-6  

 

 7 -8

  

 

 

Пошук

Опитування

Яку професію обираєте Ви?

Календар

Березень 2024
29
П'ятниця
01:34
BuaXua Calendar