Розклад занять група 85
Курс IV
Професія: "Кухар-кондитер"
Змішана форма навчання
Класний керівник: Ровінська Лариса Аркадіївна
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Дні |
№ з/п пари |
Назва предмету |
Форма дистанційного навчання |
Прізвище, ім’я, по батькові викладача |
Понеділок |
1-2 |
Технології ресторанних послуг Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
||
3 - 4 |
Технологія приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
5 -6 |
Технології ресторанних послуг Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
7 -8 |
Технологія приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
Вівторок |
1 -2 |
Технології ресторанних послуг Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
||
3 - 4 |
Технологія приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
5 -6 |
Технології ресторанних послуг Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
7 -8 |
Технологія приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
Середа |
||||
1-2 |
Технології ресторанних послуг Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
3-4 |
Технологія приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
5-6 |
Технології ресторанних послуг Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
7-8 |
Технологія приготування борош. конд. виробів з основ. товарознавства Ровінська Л.А. https://drive.google.com/drive/folders/1RpDl5mRCi3HXb-J3gVPTmuOjZSaavhPl |
|||
Четвер |
1-2 |
|
||
3-4 |
Виробниче навчання Головко Л.Б Чупрун Н.Ф |
|||
5-6 |
|
|||
7-8 |
||||
|
||||
П’ятниця |
1-2 |
|
||
3 - 4 |
Виробниче навчання Головко Л.Б Чупрун Н.Ф |
|||
5-6 |
|
|||
7 -8 |
|