Група № 95
Розклад занять група 95
Курс І
Професія: "Кухар-кондитер"
Дистанційна форма навчання
Класний керівник: Безносюк Валентина Іванівна
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Дні |
№ з/п пари |
Назва предмету |
Форма дистанційного навчання |
Прізвище, ім’я, по батькові викладача |
Понеділок |
1-2 |
Професійна етика та психологія https://drive.google.com/drive/folders/1lH2fNWoxPcFe1rdm0AGZRLrzMmZlZbP-?usp=sharing |
||
3-4 |
Цикалюк М.В. |
|||
5-6 |
Українська мова Мокружицька І. В. Міхальчук В. М. https://drive.google.com/drive/folders/179bdsrO1zPbw_n0cOWKaFAU7GLS224Lv?usp=sharing |
|||
7-8 |
Громадянська освіта Плутар С.В. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. |
|||
Вівторок |
1-2 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Ровенська Л. А. https://drive.google.com/drive/folders/1ji1RvgnEGfBPinD2PaxDm7ebx5wCwKzc |
||
3-4 |
Професійна етика та психологія https://drive.google.com/drive/folders/1lH2fNWoxPcFe1rdm0AGZRLrzMmZlZbP-?usp=sharing |
|||
5-6 |
Устаткування підприємств харчування Ровенська Л. А. https://drive.google.com/drive/folders/1ji1RvgnEGfBPinD2PaxDm7ebx5wCwKzc |
|||
7-8 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства Ровенська Л. А. https://drive.google.com/drive/folders/1ji1RvgnEGfBPinD2PaxDm7ebx5wCwKzc |
|||
Середа |
||||
1-2 |
|
|||
2-4 |
Виробниче навчання Чорноводська А. Д. |
|||
5-6 |
|
|||
7-8 |
|
|||
Четвер |
1-2 |
|
||
3-4 |
Виробниче навчання Чорноводська А. Д. |
|||
5-6 |
|
|||
7-8 |
|
|||
Виховна година |
||||
П’ятниця |
1-2 |
|
||
3-4 |
Виробниче навчання Чорноводська А. Д. |
|||
5-6 |
|
|||
7-8 |
|